Translate

Friday, June 22, 2007

Exercitiu de imaginatie...

1. Lansat in urma cu doar cateva saptamani, site-ul de sharing kyte. tv a anuntat ca a primit o finantare de la divizia de investitii a Nokia, fara a dezvalui insa cifre concrete. Kyte. tv ofera utilizatorilor posibilitatea de a-si crea propriul canal tv si content video, care pot fi apoi vizionate online, inclusiv de pe telefonul mobil, cu ajutorul unei aplicatii dedicate. Cei de la kyte.tv, nu a exclus varianta semnarii unui acord de distributie cu Nokia desi unul dintre principalii investitori este un cofondator Skype.
Site-ul ofera si un instrument de creare de continut prin intermediul caruia se pot realize slideshowuri si poll-uri interactive.

2. Agentia Europeana pentru Siguranta Aviatica (EASA) a autorizat folosirea
tehnologiei OnAir care permite utilizarea telefonului mobil in timpul zborului cu avionul, pentru inceput avioanele Airbus fiind dotate cu echipamentele respective. Costul unui minut de convorbire va fi de aproximativ 2,5 dolari, iar al unui SMS, de 50 de centi. Numeroase linii aeriene si producatori de aeronave au solicitat utilizarea produsului

Legand cele doua evenimente ar fi interesant daca in timp ce zbori spre Moscova, Londra, Paris sau Barcelona sa poti sa transmiti live pe mobile propria ta emisiune tv cu decor de nori. Poti sa faci din avion o videoconferinta pe mobil cu partenerii tai de afaceri sau sa vezi cu ajutorul mobilului date despre calatorie, cum e vremea pe aeroport. Daca ai GPS incorporat vezi live traseul pe o harta ...cate minute mai ai pana la aterizare.
Ce-ar fi sa trimiteti live pe moblog-ul personal colectiile dvs de nori?

No comments:

10 unelte de inteligenta artificiala AI despre care poate nu stiati ca exista.

 Inteligenta artificiala (AI) revolutioneaza modul in care lucram si traim. Cu ajutorul uneltelor AI, afacerile pot automatiza sarcinile, im...