Translate

Wednesday, September 19, 2007

Cosmote a lansat concursul "Descopera i-mode"



Cosmote ofera premii pentru utilizatorii portalului i-mode. In perioada 17 septembrie 2007 – 16 octombrie 2007 daca descoperi pagina speciala care contine sigla i-mode si imaginea zilei si le trimiti doar prin e-mailul de pe telefonul i-mode impreuna cu datele personale la adresa special creata iconcurs@cosmote.ro poti castiga unul dintre cele trei premii : un iPod shuffle, un memory stick sau un rucsac verde Cosmote in fiecare zi.
Link-ul prezinta in fiecare zi un beneficiu i-mode si va fi afisat in fiecare zi la o ora aleatoare. Daca esti intre primii trei participanti care au trimis e-mailul complet vei primi unul dintre cele trei premii. Daca inca nu ai gasit inca link-ul trebuie sa intri de mai multe ori pe zi si sa cauti in categorii. Il vei gasi pentru ca sta afisat toata ziua.
Vorba lui Ionut. "i-mode? i-pod! Adica da. i-mode iti da ipod. Shuffle de una bucata mega. E simplu, usor de facut si cu premii frumusele…"

No comments:

10 unelte de inteligenta artificiala AI despre care poate nu stiati ca exista.

 Inteligenta artificiala (AI) revolutioneaza modul in care lucram si traim. Cu ajutorul uneltelor AI, afacerile pot automatiza sarcinile, im...