Vodafone da acces la Aplicatiile de Birou...

Vodafone Romania anunta lansarea Serviciului de Aplicatii, prima solutie care ofera utilizatorilor din mediul de afaceri acces la aplicatiile interne ale companiei, pe telefonul mobil. Cu Serviciul de Aplicatii Vodafone, persoanele aflate in miscare vor avea posibilitatea sa acceseze oriunde si oricand, pe telefonul mobil, bazele de date si aplicatii precum SAP, Oracle, Siebel, Remedy.

Serviciul de Aplicatii Vodafone este sincronizat cu sistemele informatice ale companiei, oferind angajatilor date complete si actualizate despre clienti, vanzari, comenzi, furnizori, contracte, stocuri si alte activitati curente. De asemenea, actualizarea si inregistrarea datelor in sistem devin acum posibile si in afara biroului, prin intermediul telefonului mobil, raspunzand cerintelor de eficienta, performanta si flexibilitate ale companiilor.
Astfel, cu Serviciul de Aplicatii Vodafone, facturile pot fi emise mai rapid, chitantele pot fi generate automat, iar comenzile pot fi efectuate in cel mai scurt timp. Reprezentatii de vanzari pot accesa in timp real informatii actualizate despre preturi, produse, contracte, chiar daca nu sunt in birou. Activitatile de service se realizeaza mult mai rapid, tehnicienii avand la dispozitie informatii indispensabile despre clienti, nivelul stocului, comenzi de piese, livrare si facturare, oricand, pe telefonul mobil.
Noul serviciu Vodafone este disponibil pe o serie de dispozitive mobile, dintre care BlackBerry 8100 Pearl, BlackBerry 8310, Samsung BlackJack i600 si HTC TyTN II sunt disponibile in portofoliul actual al Vodafone Romania.
Implementarea Serviciului de Aplicatii Vodafone pentru clienti este realizata de partenerii certificati ai Vodafone Romania, care asigura serviciile de consultanta, suport si dezvoltarea aplicatiilor mobile personalizate, pe baza analizei proceselor si nevoilor de informatii specifice ale fiecarei companii. Pentru crearea aplicatiilor personalizate, Vodafone Romania pune la dispozitia partenerilor instrumente de dezvoltare si platforma tehnica propriu-zisa, destinata implementarii Serviciului de Aplicatii. Serviciul de Aplicatii Vodafone este disponibil clientilor din Romania si in roaming, in 63 de tari / teritorii, prin 119 parteneri.
Serviciul de Aplicatii pentru companii este disponibil incepand de astazi, prin reprezentantii de vanzari directe ai Vodafone Romania.

Alte proiecte Vodafone- Video-conferinte pe mobil, din 2008

Operatorul va introduce serviciul de video-conferinte, care va permite utilizatorilor de Internet 3G sau broadband sa realizeze sedinte video, simultan, cu mai multe persoane, pe telefonul mobil.

O alta tehnologie ce urmeaza a fi lansata este cea de Video Monitoring, care va permite utilizatorilor 3G sa acceseze imagini video de la camere IP, camere de inregistrare publice sau canale TV.

De asemenea, Vodafone Romania va lansa in 2008 serviciul Visual Mailbox, care va permite utilizatorilor sa acceseze mai usor mesageria vocala, direct pe telefon, sub forma unei interfete tip "inbox".

Totodata, oficialii Vodafone au anuntat ca vor introduce pe piata, la inceputul lui 2008, tehnologia HSUPA care a fost introdusa si de competitorul Orange Romania, in luna octombrie, in anumite regiuni din Bucuresti.

Tehnologia HSUPA asigura viteze crescute de uplink a datelor, pana la un maxim de 1,92 Mbps.

Comments

Popular posts from this blog

Kilo, Mega, Giga, Tera, Peta, Exa, Yetta...si viata eterna...

Nume de retele wireless haioase...Publicitatea la indemana tuturor.

Sonerii Gratuite- Free Ringtones, Free Screensavers, Free Wallpapers, Advertised - Free Mobile Games, Aplicatii, Jocuri Free