Translate

Friday, December 07, 2007

Mos Craciun cu jocuri pentru mobil free, gratis, moka, degeaba, fara bani, cadou...


A trecut Mos Nicolae insa avand in vedere ca cele mai cautate aplicatii pe mobil raman totusi jocurile m-am gandit sa dau cateva link-uri pentru impatimiti. Am gasit o scurta clasificare a jocurilor si a limbajului acestei categorii de aplicatii software care este destinata distractiei. Exista mai multe tipuri de jocuri pe calculator:
RTS (Real Time Strategy - Strategie in timp real)
RTT (Real Time Tactics)
RPG (Role Playing Game)
TBS (Turn Based Strategy)
Simulatoare
Action
Adventure (aventura)
FPS (First Person Shooter)
TPS (Third Person Shooter)
MMO (Massive Multiplayer Online Game)
Arcade
Board/Card Games (Joc de carti sau masa)
La unele tipuri de jocuri se poate adauga prefixul “MMO”, care inseamna “Massively Multiplayer Online”, reprezentand un joc care se poate juca numai online, in care sute de mii de jucatori joaca in acelasi timp, in aceeasi lume. Cele mai multe MMO-uri sunt MMORPG-uri.
Am gasit un link de unde puteti descarca jocuri gratuite care sunt finantate de reclama. E un business inteligent care sunt sigur ca o sa intre puternic si in Romania doar dupa ce o sa scada puternic preturile pentru jocuri. Sper ca ati observat ca Vodafone Live! a dat in aacest an reducere de 50% la unele din jocurile Ea Games iar Orange a lansat de curand jocuri personalizate cu vedete din Romania: Nicoleta Luciu, Roxana Ciuhulescu si Diana Dumitrescu. In i-mode pe Cosmote poti juca intr-o luna in jur de 10 jocuri cu pretul unuia singur.
Iata link-urile pentru categorii: Intrati cu mobilul configurat wap sau internet pe adresa:
http://freegames.gamejump.com/ si selectati

Action
Mobile-Pets
Applications
Adventure
Arcade
Sports
Casino
Guy Games
Hollywood
One Thumb
Racing
Puzzle
New

No comments:

10 unelte de inteligenta artificiala AI despre care poate nu stiati ca exista.

 Inteligenta artificiala (AI) revolutioneaza modul in care lucram si traim. Cu ajutorul uneltelor AI, afacerile pot automatiza sarcinile, im...