Translate

Thursday, March 13, 2008

COSMOTE oferă mersul trenurilor şi autobuzelor direct pe telefonul mobil

Utilizatorii COSMOTE pot accesa, direct pe telefonul mobil, programul curselor a peste 7.000 de trasee de autocar, microbuz şi tren, atât din România cât şi din Europa, printr-o nouă aplicaţie a serviciul i-mode. Noua facilitate este introdusă în premieră pe piaţa de telefonie mobilă din România, în colaborare cu portalul Autogari.RO, şi este disponibilă în mod gratuit pentru toţi utilizatorii i-mode în secţiunea Info & Hărţi.

Site-ul furnizează informaţii privind orarul curselor, preţul biletelor şi date de contact ale companiilor care operează aceste curse, sau chiar informaţii despre închirieri de autocare. Cautarea este simplificată, utilizatorul introduce doar numele localităţii de plecare şi a celei de sosire, iar sistemul îi afişează opţiunile existente, atât pentru transportul auto cât şi pentru cel feroviar.

Autogări.RO este cel mai complet portal dedicat pentru informarea on-line privind transportul de persoane în trafic interurban şi internaţional. Autogari.RO este un site gestionat de BILETERIA SRL, o companie specializată în dezvoltarea soluţiilor software şi furnizarea serviciilor on-line.

No comments:

10 unelte de inteligenta artificiala AI despre care poate nu stiati ca exista.

 Inteligenta artificiala (AI) revolutioneaza modul in care lucram si traim. Cu ajutorul uneltelor AI, afacerile pot automatiza sarcinile, im...