Translate

Thursday, October 02, 2008

Nu am nimic cu Coca Cola, nu fac urat la culoare rosie...


Nu am nimic cu Coca Cola, nu fac urat la culoare rosie ba chiar imi place si beau foarte des produsul american . Admir forta si munca creatoare a marketerilor de acolo respect faptul ca au inovat si explorat intotdeauna cu curaj zone de comunicare destul de incomode pentru alte companii. Totusi iata ca atunci cand te implici si muncesti exista si scapari. Sper ca aceste scapari sa nu fie o obisnuinta si un mod original de abordare a pietei si a consumatorului roman.
Dupa o experienta neplacuta petrecuta asta vara, cand am avut o discutie absolut ciudata cu Call Center-ul pentru clienti al Coca Cola despre castigarea unui premiu la un concurs prin sms ( premiu confirmat de catre cei de la Coca Cola) iata ca cei de la Coca Cola recidiveaza in stangacii. Atunci ar fi trebuit sa ridic un premiu inexistent ( din cauza stocurilor special epuizate de premii de la o benzinarie Rompetrol ) , acum se pare ca cei de la Coca Cola au descoperit ca merge asa si s-au specializat in fenomenul invizibilitatii.

La Webstock Awards- la care printre sectiunile festivalului enumar cateva interesante: The next mobile phone , Social Networking , User Generated Content, Content Aggregation, se afla si o sectiune nr 7. Company & Brand Blogs- Bloguri de companie sau lansate pentru sustinerea unui brand
.
Coca Cola este nominalizata pentru Lansarea Coca-Cola zero pe piata romaneasca

Validarea unei lucrari se va face dupa cateva din urmatoarele criterii:
* compatibilitatea cu categoria in care a fost inscrisa
* originalitate - prospetimea ideii si gradul de unicitate (per ansamblu sau pe anumite caracteristici) fata de alte proiecte de acelasi gen din Romania.
* design - aspectul general al site-ului.
Din punctul meu de vedere Coca Cola Zero a castigat aceasta categorie.
www.decezero.ro este site-ul si campania castigatoare. Mi se pare geniala ! Site-ul si campania nu exista. Zero !

Mai sus este poza care poate fi analizata mai in detaliu daca dati click pe ea.

No comments:

10 unelte de inteligenta artificiala AI despre care poate nu stiati ca exista.

 Inteligenta artificiala (AI) revolutioneaza modul in care lucram si traim. Cu ajutorul uneltelor AI, afacerile pot automatiza sarcinile, im...