Translate

Wednesday, May 27, 2009

Simplitate la transferul de bani pe mobil.

Cheia mobile bankingului si a transferului de bani pe mobil este in a face acest serviciu cat mai simplu posibil pentru ca marea masa de utilizatori (care nu are cunostinte, curaj si nici timp pentru a invata) sa poata folosi serviciile bancare.

Operatorul japonez NTT DoCoMo va lansa impreuna cu Mizuho Bank servicii de transfer de bani foarte simple prin intermediul telefoanelor mobile.
Un abonat va trebui sa tasteze doar numarul de telefon al celui care va primi banii, iar suma trimisa va fi inclusa in urmatoarea factura de telefonie mobila a expeditorului.Va exista un plafon maxim lunar (se pot transfera max 316 dolari pe luna)
Operatorul vrea sa lanseze serviciile in Japonia in aceasta vara, iar un avantaj va fi simplitatea, fiindca cei care doresc sa trimita bani cuiva nu trebuie sa stie vreun numar de cont, ci pot tasta direct numarul de telefon.

No comments:

10 unelte de inteligenta artificiala AI despre care poate nu stiati ca exista.

 Inteligenta artificiala (AI) revolutioneaza modul in care lucram si traim. Cu ajutorul uneltelor AI, afacerile pot automatiza sarcinile, im...