Translate

Monday, January 25, 2010

HP lanseaza platforma de muzica.

A innebunit lupul? Toata lumea lanseaza platforme de muzica digitala. Industria muzicala isi cauta salvarea online pentru ca se lanseaza foarte des astfel de platforme prin tot felul de solutii. Fiecare se concureaza cu fiecare si incearca sa muste putin din placinta desi utilizatorii sunt bombardati de muzica gratuita si de miile de radio-uri online cu muzica de toate genurile. Nu mai vorbesc de televiziunile de muzica clasici sau virtuali, de youtube, winamp, de operatorii de telefonie fixa sau mobila si de toate companiile posibile de comunicatii. Fiecare crede ca ideea lui de distributie e mai buna sau are cel putin sanse sa ajunga la cumparatori.
Hewlett-Packard (HP), cel mai mare producator mondial de PC-uri, va lansa un serviciu de muzica digitala in Europa vrand sa concureze serviciul iTunes al companiei Apple. Serviciul MusicStation va fi preinstalat direct pe calculatoarele HP iar optiunea de a descarca si asculta muzica este disponibila prin intermediul firmei britanice Omnifone.
HP ofera un serviciu similar in Statele Unite prin compania RealNetworks Rhapsody.

No comments:

10 unelte de inteligenta artificiala AI despre care poate nu stiati ca exista.

 Inteligenta artificiala (AI) revolutioneaza modul in care lucram si traim. Cu ajutorul uneltelor AI, afacerile pot automatiza sarcinile, im...