Foarte tare! Fiti interactivi dar si inventivi pe telefonul mobil.

Intr-un post citit recent pe http://www.virtopeanu.ro/, Dan descria incotro ne indreptam in urmatorii ani.
Mi-a placut ideea foarte tare si avand in vedere ca lucrati in acest domeniu va propun sa ganditi in aceasta directie sa folositi interactivitatea la maximum si sa incercati aceasta metoda cu selectarea de variante de scenariu intr-un joc/aplicatie disponibil pe net .
E usor de facut in flash, aveti nevoie doar de cativa oameni pregatiti si putina imaginatie. Trebuie sa dati raspunsurile/comenzile catre aplicatie direct prin sms si nu pe chat.
De exemplu pentru ca cererea e mare puteti dezvolta o "Virtual Girl" care sa asculte comenzile utilizatorilor trimise prin sms. Si nu putini vor fi cei care vor trimite mesaje sms la aplicatie de genul "dezbraca-te", " toarna bere pe tricou", "da-ti o palma", " stai intinsa pe podea" etc :)...
De fapt flash-ul exista pe net ( chiar si Mediapro a incercat ceva cu Sclavele mele) insa ceea ce trebuie sa faceti e sa-l interconectati la operatorii mobili si utilizatorii sa trimita comenzile prin sms.Bafta !

*Nota: In aproximativ o saptamana de la data lansarii pe internet a primului show interactiv din Romania, Katy, Suzy si Roxy, cele trei protagoniste, au atras pe site-ul www.sclavelemele.ro peste 100 000 de vizitatori unici.

Comments

Popular posts from this blog

Kilo, Mega, Giga, Tera, Peta, Exa, Yetta...si viata eterna...

Nume de retele wireless haioase...Publicitatea la indemana tuturor.

Sonerii Gratuite- Free Ringtones, Free Screensavers, Free Wallpapers, Advertised - Free Mobile Games, Aplicatii, Jocuri Free