Translate

Tuesday, December 20, 2011

Siri de pe iPhone introduce posibilitatea cumpararii directe din BestBuy.



Apple a introdus o noua capabilitate care foloseste functia de comanda vocala Siri, prezenta pe noile iPhone 4S. Utilizatorii vor putea efectua cumparaturi din lantul american de retail BestBuy folosindu-si exclusiv vocea.

Practic, utilizatorii iPhone 4S vor putea de acum sa faca cumparaturi dintr-o baza de date de peste 35.000 de produse. Folosindu-si doar vocea, utilizatorii vor putea cauta categorii de produse sau modele specifice si vor putea obtine detalii amanuntite despre acestea, precum si comparatii intre diverse tipuri de produse. Motorul Wolfram Alpha (folosit de Siri) va putea chiar sa inteleaga si sa analizeze cererile utilizatorilor formulate in limbaj natural.

Siri va fi si pe noile televizoare de la Apple pe care compania le va crea. Acestea vor include tehnologia wireless streaming si un software de recunoastere vocala care le va permite utilizatorilor sa caute emisiuni sau sa schimbe canalele cu ajutorul vocii si bineinteles sa cumpere sau sa navigheze direct pe net.

Se urmareste si o mai mare conectivitate intre dispozitivele utilizatorilor. Spre exemplu, o persoana care incepe sa urmareasca un film la televizor va avea posibilitatea sa continue vizionarea pe iPad sau pe iPhone sau sa cumpere accesorii sau produse marketabile. Sa zicem ca te uiti la Star Wars si poti cumpara tot filmul, jocul de PC, ringotnuri pe telefon, un penar sau o jucarie cu Darth Wader....

No comments:

10 unelte de inteligenta artificiala AI despre care poate nu stiati ca exista.

 Inteligenta artificiala (AI) revolutioneaza modul in care lucram si traim. Cu ajutorul uneltelor AI, afacerile pot automatiza sarcinile, im...