Translate

Thursday, March 15, 2012

Lupta pe 4G in Romania...

Primii pasi s-au facut deja cu ceva ani in urma si asteptam lupta si rezultatele pe frecvente. ANCOM a acordat deja in 2011 un numar de 3 licenţe experimentale pentru testarea serviciilor 4G.

Orange a raspuns clientilor sai prin 2011 ca se doreste mai intai extinderea acoperirii retelei 3G in toata tara, primele localitati din domeniul rural beneficiind deja de acoperire 3G. Echipamentul care se instala era compatibil cu LTE(4G), deci in viitor avem in vedere includerea acestui serviciu in oferta Orange insa nu exista un termen .

RCS&RDS a declarat ca va participa la licitatia pentru licentele de telefonie mobila pentru ca vrea sa furnizeze servicii telecom din generatia a patra (4G), fiind interesat sa cumpere licente pentru frecventele joase, de 800 si 900 MHz.

Vodafone România de asemenea a spus ca daca licentele vor avea un cost rezonabil va construi o retea 4G si va lansa serviciile până la finele acestui an în principalele oraşe.

Cosmote sta la cotitura avand in vedere interesele celor de la Deutsche Telekom...

No comments:

10 unelte de inteligenta artificiala AI despre care poate nu stiati ca exista.

 Inteligenta artificiala (AI) revolutioneaza modul in care lucram si traim. Cu ajutorul uneltelor AI, afacerile pot automatiza sarcinile, im...