Translate

Wednesday, March 13, 2013

Cosmote isi schimba CEO-ul si lanseaza o noua cartela preplatita pentru internet.


Cosmote face schimbari importante. Mai intai lanseaza o noua cartela preplatita de internet ce va fi disponibilă în două variante: Cartela Connect GO la 8.68 euro (TVA inclus) şi Cartela Connect GO însoţită de modelul 3G MF195 la 149 RON (TVA inclus). 
Cele două pachete includ 1GB trafic de date, disponibil timp de 30 de zile, la viteze de download de până la 21,6 Mbps.CONNECT GO oferă acces la extra-opţiuni ce pot include până la trafic nelimitat preplătit, în perioada de valabilitate, cu viteze de download de până la 21,6 Mbps.

Pe de alta parte, si fara nici o legatura cu produsul nou lansat, Nikolai Beckers a fost numit în funcția de CEO al COSMOTE Romania și Romtelecom, începând cu 1 aprilie 2013 in locul lui Stefanos Theocharopoulos.
Noul CEO sustinut de Deutsche Telekom are o experienta extinsa in telecom, IT&C, Internet si atentie: in Social Media! Suna interesanta mutarea lor si asteptam sa vedem cum va implica Cosmote mai activ in fenomenul internetului si a retelelor sociale.

Dupa 5 ani in Romania, fostul CEO , dl. Stefanos Theocharopoulos pleaca si va ocupa functia de Group Chief Technology & Operations Officer in Grecia in cadrul OTE Group.

No comments:

10 unelte de inteligenta artificiala AI despre care poate nu stiati ca exista.

 Inteligenta artificiala (AI) revolutioneaza modul in care lucram si traim. Cu ajutorul uneltelor AI, afacerile pot automatiza sarcinile, im...