Ultima ora. Ultimele posturi

Cristi Popescu

Friday, March 01, 2013

Orange lanseaza concursul Ghiceste scorul. Un joc online interactiv pe mai multe canale de comunicare

Orange lanseaza un joc online ce include interactivitate pe mai multe platforme de comunicare: Facebook, sms, newsletters , portal mobil. S-ar putea sa fie primul joc cross platforme ce foloseste interactivitatea utilizatorilor pe mai multe canale de comunicare simultan. S-ar putea sa mai fi fost campanii ce includeau jocuri online si numere scurte de sms insa Orange are posibilitatea sa foloseasca acum mai multe tool-uri . 
Concursul Ghiceste scorul este un joc online interactiv bazat pe programul meciurilor din campionat disponibil  la   www.orange.ro/ghiceste-scorul si ulterior in Portalul Orange pe mobil, la m.orange.ro.

Concursul se desfasoara in perioada 1 martie -1 iunie 2013, este impartit in trei faze, iar cei care doresc sa participe se pot inscrie prin crearea unui 
cont online Orange, fie ca sunt clienti Orange sau nu.

Participantii au posibilitatea sa completeze scorurile meciurilor in pagina web dedicata concursului si sa obtina astfel puncte daca ghicesc echipa câstigatoare, diferenta de goluri, scorul final sau numarul total de goluri. Concurentii mai pot acumula puncte si daca raspund corect la un set de intrebari suplimentare din pagina concursului sau prin folosirea unor coduri promotionale ce vor fi distribuite prin campanii SMS, pe pagina Facebook a Orange România, prin newsletter-e sau prin alte canale de comunicare. In plus, clientii inscrisi in programul Suporter vor putea primi coduri promotionale daca trimit un SMS gratuit la numarul 213 in reteaua Orange. 

Pe lânga premiile oferite pe baza clasamentelor si a punctajelor obtinute, ce constau in smartphone-uri Sony Xperia™ U, o tableta Sony Xperia™ S si vouchere in valoare de 10 euro fiecare pentru cumparaturi in 
magazinul online Orange, toti cei inscrisi in concurs vor participa la o tragere la sorti cu premii, având posibilitatea sa câstige smartphone-uri Sony Xperia™ U. 

Programul Suporter este un produs de telefonie mobila original, creat special pentru suporterii fotbalului românesc. Acesta imbina beneficiile cartelei Orange PrePay sau ale abonamentelor cu bonusuri acordate ori de cate ori echipa favorita marcheaza un gol sau câstiga un meci, cu informaţii in timp real despre evoluţia acesteia si conţinut mobil pentru personalizarea telefonului. 

Utilizatorii se pot inscrie in programul Suporter printr-un mesaj gratuit cu numele echipei de fotbal la numarul 321. 

No comments:

Ce se intampla cu Revolut?

In 2017 descopeream si imi faceam cont pe Revolut. Am fost unul dintre primii clienti care a descoperit serviciul si a fost foarte incanta...