Translate

Thursday, April 16, 2015

Se schimba comunicarea online. Aplicatii fantastice la indemana tuturor.


Facebook Messenger a devenit un hub de comunicare unde vei putea face mult mai mult decat doar sa vorbesti cu prietenii.  Acum deja exista un buton in Messenger catre aplicatii de continut third-party  precum mesaje muzicale, clipuri video sau GIF-uri animate pot fi trimise catre prieteni. Recomand aplicatia ClipDis care e geniala. Iti face dintr-o fraza banala un video haios din secventele unor filme celebre.
Mai mult, studiourile de la Hollywood integreaza tehnologia de varf in aplicatii de masa si ne aduc mai aproape viitorul. Tehnologia faceshift pune tehnologia animatiei la dispozitia consumatorilor.

Astfel iti vei putea controla propriul avatar in timp real si poti vorbi prin el cu prietenii sau colegii alegand o fata de miel, de purcel, de pisica , de monstru , extraterestru, zana draguta sau ce ti-o mai trece prin cap. 
Pana acum, acest tip de tehnologie de urmarire faciala nu era accesibila. Era destinata numai studiourilor mari de jocuri si companiilor de la Hollywood, care o foloseau pentru a crea animatii pentru blockbusterele lor.   
Pretul mare al hardware-ului si al software-ului  nu-i lasa pe amatori sa se bucure de aceasta tehnologie dar odata cu popularitatea imensa a retelelor de socializare poate deveni disponibil miliardelor de useri Facebook, Skype sau alte aplicatii de comunicare.


No comments:

10 unelte de inteligenta artificiala AI despre care poate nu stiati ca exista.

 Inteligenta artificiala (AI) revolutioneaza modul in care lucram si traim. Cu ajutorul uneltelor AI, afacerile pot automatiza sarcinile, im...