Apple a confirmat ca va cumpara Shazam.

Apple a confirmat faptul că va cumpăra Shazam,  aplicaţia de recunoaştere a melodiilor. Se vehicula suma de 400 de milioane de dolari dar sunt doar la nivel de zvonuri pentru ca se asteapta aprobarea autoritatilor.
Sunt sanse mari ca Shazam sa fie integrat şi în Apple Music pentru ca fusese integrat si in Siri inca din 2014. Eu cred ca Apple are nevoie de alogoritmul si bazele de date cu muzica colectate de Shazam pentru a separa vocea de mediul ambiant si pentru a putea colecta tot ce misca. Presupun ca Shazam "stie " tot ce misca in mediul inconjurator si poate descifra rapid sunetele din jurul tau produse de animale, oameni sau tehnologie.
Apple Music a fost integrat în Facebook Messenger luna trecută, Shazam fusese deja integrat în Siri în 2014, dar şi în Spotify şi Snapchat. Totul va fi o lume interconectata unde toti vor avea acces la ceea ce faci, ce doresti sa faci sau ceea ce ai facut si ce vei mai face pe viitor. Se construiesc template-uri si automatisme pentru lumea virtuala si augmentata ce va urma.
Google de acum e un mic copil, pentru ce va insemna aceasta increngatura in viitor intre toti puternicii colectarii datelor personale.

Comments

Popular posts from this blog

Kilo, Mega, Giga, Tera, Peta, Exa, Yetta...si viata eterna...

Nume de retele wireless haioase...Publicitatea la indemana tuturor.

Sonerii Gratuite- Free Ringtones, Free Screensavers, Free Wallpapers, Advertised - Free Mobile Games, Aplicatii, Jocuri Free