Revolut, o aplicatie gratuita de banking si tranzactii cu cryptomonede, Bitcoin, Etherium, Litecoin.

Cine vrea o aplicatie gratuita prin care sa faca schimb valutar din Lei, instant la curs bun si nu numai, poate descarca aplicatia asta pe care o recomand.
Cred ca apartine de Lloyds si iti da inclusiv conturi in mai multe valute Euro, USD, GBP etc si card bancar gratuit. Card bancar virtual si chiar si card contactless fizic la un pret foarte bun.
 Transfer de bani moka in Lei, Euro, GBP si alte zeci de monede. Foarte utila pt cumparaturi din magazine online din afara sau plati externe si interne. Autentificare cu PIN si chiar si cu amprenta daca ai un telefon destept.
Vrei sa ai conturi in valute pe care sa nu dai un ban pe comisioane bancare?  Am testat-o si nu am avut reprosuri.
Are inclusiv tranzactii cu Bitcoins si alte cryptomonede si daca vrei sa revolut.com/r/cristidpl!crypto

Comments

YellowBeam said…
Revolut NU apartine de Lloyds ci au conturi la Llyods (cel putin pana apare Brexitul). Revolut este un fintech (o companie digitala ce ofera servicii financiare). Costuri mai mici, riscuri mai mari. Nu sunt banca deci nu pot garanta nicio suma de bani. Recomand sa urmariti acest serviciu https://www.yellowbeam.net .

Popular posts from this blog

Kilo, Mega, Giga, Tera, Peta, Exa, Yetta...si viata eterna...

Nume de retele wireless haioase...Publicitatea la indemana tuturor.

Sonerii Gratuite- Free Ringtones, Free Screensavers, Free Wallpapers, Advertised - Free Mobile Games, Aplicatii, Jocuri Free