Translate

Friday, December 22, 2017

Revolut, o aplicatie gratuita de banking si tranzactii cu cryptomonede, Bitcoin, Etherium, Litecoin.

Cine vrea o aplicatie gratuita prin care sa faca schimb valutar din Lei, instant la curs bun si nu numai, poate descarca aplicatia asta pe care o recomand.
Cred ca apartine de Lloyds si iti da inclusiv conturi in mai multe valute Euro, USD, GBP etc si card bancar gratuit. Card bancar virtual si chiar si card contactless fizic la un pret foarte bun.
 Transfer de bani moka in Lei, Euro, GBP si alte zeci de monede. Foarte utila pt cumparaturi din magazine online din afara sau plati externe si interne. Autentificare cu PIN si chiar si cu amprenta daca ai un telefon destept.
Vrei sa ai conturi in valute pe care sa nu dai un ban pe comisioane bancare?  Am testat-o si nu am avut reprosuri.
Are inclusiv tranzactii cu Bitcoins si alte cryptomonede si daca vrei sa revolut.com/r/cristidpl!crypto

2 comments:

YellowBeam said...

Revolut NU apartine de Lloyds ci au conturi la Llyods (cel putin pana apare Brexitul). Revolut este un fintech (o companie digitala ce ofera servicii financiare). Costuri mai mici, riscuri mai mari. Nu sunt banca deci nu pot garanta nicio suma de bani. Recomand sa urmariti acest serviciu https://www.yellowbeam.net .

Cristi Popescu said...

aveti dreptate, informatiile sunt la nivelul anului 2017, cand am scris articolul. Nu existau atat de multe detalii despre Revolut, nu stiam prea multe. Acum avem pe toate drumurile informatii despre aceste servicii, puteti gasi si singuri pe pagina Revolut. Totusi YellowBeam n-a spart gura targului , pe cand Revolut a ajuns in Romania la 1 milion de utilizatori.

10 unelte de inteligenta artificiala AI despre care poate nu stiati ca exista.

 Inteligenta artificiala (AI) revolutioneaza modul in care lucram si traim. Cu ajutorul uneltelor AI, afacerile pot automatiza sarcinile, im...