Translate

Friday, January 15, 2021

Sony si -a facut masina electrica si a scos-o la plimbare. VISION-S | Public Road Testing in Europe. Atentie Tesla, atentie Nio, atentie BMW , Toyota sau Audi!

Nu stim clar dacă Sony vrea să își fabrice propriile mașini sau pur și simplu intenționează să dezvolte tehnologie pentru a le vinde producătorilor. Atentie Tesla, atentie Nio, atentie BMW sau Audi si de ce nu, atentie Toyota! 

 Mie imi place foarte tare Sony si am incredere in proiectele pe care le doreste a fi lansate. Chiam am cumparat cateva actiuni Sony pe bursa americana :) si astept sa creasca. 

 Obiectivul celor de la Sony prin conceptul Vision-S este de a prezenta tehnologia Sony relevantă pentru automobile. Seful Sony considera ca următoarea mega-tendință va fi mobilitatea in toate formele asa ca la un an de la dezvăluirea sa la expoziția de tehnologie CES, conceptul de mașină electrică Vision-S al gigantului tehnologic Sony a ajuns pe drumurile publice sub formă de prototip. 

 De ce sa avem incredere in automobilul electric al celor de la NIO ( companie chinezeasca cu mare atractie pe burse) si care arata si promite foarte mult si sa nu credem in talentul japonezilor de a fabrica masini si mai ales tehnologie? 

 Masina celor de la Sony are 33 de senzori de diferite tipuri încorporați în el, care pot identifica persoane și obiecte atât în interiorul, cât și în exteriorul mașinii. Vision-S dispune de o serie de senzori auto (ToF) care pot detecta și recunoaște persoanele din interior pentru a optimiza sistemele de infotainment și confort. Masina foloseste inteligență artificială, telecomunicații și tehnologie cloud, toate accesate printr-un ecran tactil panoramic mare care domină tabloul de bord

 

No comments:

10 unelte de inteligenta artificiala AI despre care poate nu stiati ca exista.

 Inteligenta artificiala (AI) revolutioneaza modul in care lucram si traim. Cu ajutorul uneltelor AI, afacerile pot automatiza sarcinile, im...