Translate

Monday, July 16, 2007

Aplicatie mobila romaneasca gratuita - remote universal


Navigand pe net-ul romanesc observ ca aplicatiile mobile incep si la noi sa scoata capul incet incet la lumina. Am dat peste o pagina care ne propune o aplicatie JAVA gratuita cu care iti poti controla calculatorul de acasa si chiar unele electronice. Tot ce trebuie este sa ai un cont la worldremote.uv.ro si aplicatiile instalate (una pentru telefon si una pentru computer ) Aplicatia a fost programata sa functioneze pe toate platformele cu JAVA (Nokia N90,SE K700,SE K750, SE K500, etc.) WorldRemote este un sistem prin care iti poti controla computerul sau anumite electronice de la distanta, doar prin intermediul unui telefon mobil. De exemplu: puteti sa opriti sau sa porniti muzica in locuinta dumneavoastra, sa opriti computerul, sa armati/dezarmati alarma locuintei, sa porniti masina de spalat,s.a. toate acestea putand fi posibile chiar daca dumneavoastra nu sunteti in preajma aparatelor.
Pentru aceasta este nevoie de un dispozitiv atasat la portul paralel al computerului. Acesta se comporta ca un intrerupator.
WorldRemote este gratuit, se plateste doar transferul GPRS. Pentru a accesa WorldRemote WEBConsole: www.worldremote.uv.ro/webconsole. Ultima versiune are implementata si o comanda SMS cu ajutorul careia puteti trimite SMS-uri pe calculator. Informatii despre cum puteti folosii aplicatia aici

4 comments:

Cosmin said...

poti sa contactezi Mediafax-ul ca stie si el sa faca astfel de aplicatii. Si chiar mai mult decat stie respectivul soft. Al nostru iti arata exact ce vede utilizatorul de la calculator.

Anonymous said...

Sunt convins ca Mediafax-ul stie sa faca multe si deja face foarte multe in zona de mobile.
Cand o sa iasa cu ceva nou pe piata si o sa aflu stai linistit ca o sa spunem la toata lumea.
Salutari

Anonymous said...

Domnule Cristi iti multumim pentru postarea acestui articol despre aplicatia noastra WorldRemote.
Intr-adevar Mediafax-ul face multe, dar mai mult decat face Worldremote Pro nu se poate face pe o platforma atat de redusa cum este j2me.
Spre deosebire de celelalte aplicatii de acest tip existente la ora actuala, aplicatia poate fi folosita dupa orice tip de calculator si dupa orice IP (pasiv/activ) si mai ales nu ai nevoie de vre-un telefon performant cu sistem de operare (Symbian,Windows,etc.)

Multumim inca odata si va anunt ca aplicatia este intr-un continuu proces de upgrade si urmeaza sa apara inca o noua versiune prin intermediul careia puteti controla si aplicatiile cele mai des folosite Winamp si Bsplayer.

Anonymous said...

super aplicatia. merita sa o incercati...succes in continuare romanilor...
Acum pot sta si eu in fata blocului sa dau drumul la muzica din casa :)) yupiiiiii

10 unelte de inteligenta artificiala AI despre care poate nu stiati ca exista.

 Inteligenta artificiala (AI) revolutioneaza modul in care lucram si traim. Cu ajutorul uneltelor AI, afacerile pot automatiza sarcinile, im...