Translate

Monday, December 03, 2007

Bilete la evenimente direct de pe telefonul mobil.





COSMOTE şi compania The Logistic Department, deţinătoarea site-ului www.bilete.ro, au încheiat un parteneriat care permite utilizatorilor i-mode să rezerve sau să comande, direct de pe telefonul mobil, bilete la evenimente muzicale, culturale sau sportive. Noua aplicaţie, unică pe piaţa de telecom din România, este disponibiă gratuit în secţiunea „Cumpărături Online” a portalului i-mode.
Clientul navigheaza foarte usor in meniul serviciului, selecteaza sau cauta evenimentul dorit , selecteaza numarul si categoria de bilete pe care vrea sa le achizitioneze, poate alege modalitatea de livrare si intra in posesia biletului dorit in maxim 48 de ore de la dovada platii. Plata serviciului se face prin transfer bancar, mandat postal sau mandate online , bani cash sau cu plata ramburs in momentul in care clientul intra in posesia biletului. Livrarea se face fie direct prin ridicarea de la casierie sau prin curierat rapid. Pe langa serviciile devenite deja clasice mobilul devine astfel un vehicul pentru distributia de servicii direct de pe telefonul mobil. Pana la implementarea in Romania a mobile ticketing-ului care functioneaza cu succes in lume pe baza biletelor virtuale cu coduri de bare scanate dispozitive speciale , solutia i-mode este deocamdata cea mai comoda.

Modalitati de livrare ale biletelor
1. Curier rapid – livrarea se efectueaza in max 48h (in zilele lucratoare luni-vineri) de la dovada platii,
2. Direct, la casieria providerului de bilete.
Modalitati de plata
1. Plata ramburs – valoarea biletului si taxele de curierat (expeditie cu ramburs in Bucuresti:
2. Transfer bancar - platile se efectueaza in cont
3. Mandat postal, e-mandat, mandat on-line.
4. Plata prin card debit/credit* – biletul este considerat platit in momentul in care TLD obtine confirmarea de plata de la operatorul de e-commerce agreat.
5. Cash – pentru biletele cumparate prin casierie

No comments:

10 unelte de inteligenta artificiala AI despre care poate nu stiati ca exista.

 Inteligenta artificiala (AI) revolutioneaza modul in care lucram si traim. Cu ajutorul uneltelor AI, afacerile pot automatiza sarcinile, im...