Translate

Tuesday, August 19, 2008

Deutsche Welle in portalul i-mode de la Cosmote


Cosmote România a încheiat un parteneriat cu agenţia internaţională Deutsche Welle, prin intermediul căruia ştirile oferite de acesta sunt disponibile pentru telefonul mobil in portalul i-mode . Deutsche Welle poate fi accesat în mod gratuit în secţiunea “Ştiri şi Vreme” a serviciului i-mode oferit de Cosmote.

Cu Deutsche Welle , userii din Romania vor avea acces direct la continutul mobil al faimoasei agentii internationale de limba germana , incluzand topul celor mai fierbinti stiri precum si comentarii pertinente referitoare la viata economica si politica din Romania si din lume.

Tot în sectiunea Stiri si Vreme mai sunt incluse şi alte rubrici dedicate noutăţilor interne şi internaţionale, ale căror furnizori sunt agenţii importante precum Mediafax, Realitatea, Rompres şi Euronews.

Utilizatorii portalului au de asemenea acces la informatii sportive furnizate de GSP,Eurosport, Mediafax si Realitatea in sectiunea Sport.

Portofoliul Deutsche Welle include canalele DW-RADIO şi DW-TV, precum şi portalul multimedia DW-WORLD.DE, disponibil în 30 de limbi. Deutsche Welle furnizează ştiri în timp real şi materiale de sinteză, având surse de informare în toată lumea, prezentate într-o perspectivă europeană.

No comments:

10 unelte de inteligenta artificiala AI despre care poate nu stiati ca exista.

 Inteligenta artificiala (AI) revolutioneaza modul in care lucram si traim. Cu ajutorul uneltelor AI, afacerile pot automatiza sarcinile, im...