Translate

Wednesday, August 13, 2008

Vodafone Soundbites pe mobil...


De curand Vodafone a lansat o noua oferta de multimedia si content printr-o platforma pentru telefonul mobil si Tv impreuna cu MTV. Proiectul vine la nivel global si include si Romania in oferta sa. Nu stim cu cine au incheiat dealul avand in vedere ca Postul de televiziune muzical MTV Romania a fost achizitionat de compania Pro TV, parte a trustului MediaPro . CNA a aprobat in iarna lui 2007 cedarea licentei audiovizuale a postului de la compania Music Television System la Pro TV, companie detinuta de grupul CME.
Vodafone Soundbites va fi disponibil pe TV prin intermediul websiteului (www.mtv-vodafonesoundbites.com) si pe telefonul mobil prin (wap.mtv-vodafonesoundbites.com), sub forma unei serii de 21 de episoade cu durata de 3 minute, de la inceputul lunii august. Websiteul si serviciul mobil vor include si date suplimentare, precum editoriale si altele.
Vodafone Soundbites include interviuri cu artisti internationali de la petreceri sau festivaluri, descrierea primei aparitii in fata publicului si ritualuri ale artistilor inainte de aparitia lor pe scenenele din intreaga lume. http://wap.mtv-vodafonesoundbites.com/ro

Poti urmari show-ul oricând, poti afla informaţii despre trupele preferate şi poti sa-ti spui părerea despre ghidurile oraşelor cu recomandări despre cele mai tari locuri de desfăşurare a evenimentelor muzicale, despre cele mai tari cluburi şi baruri din Europa.
Vodafone Soundbites va fi disponibil in 7 limbi pe MTV Germania, Ungaria, Olanda, Portugalia, Romania, Spania, Turcia, UK si Irlanda, Australia, Noua Zeelanda si pe MTV European, ce acopera 16 tari. Vodafone Soundbites este sustinut de un spot promotional creat de MTV, ce instiinteaza fanii despre fiecare premiera a fiecarui clip. Fiecare clip va fi difuzat de 4 ori pe TV, pe toate teritoriile.
Vodafone si MTV si-au unit fortele, de curand, prin lansarea unui profil interactiv online, gazduit de MySpace, „Vodafone Music Reporter”, oferindu-le fanilor sansa de a deveni un reporter MTV intr-un episod Vodafone Soundbites.

No comments:

10 unelte de inteligenta artificiala AI despre care poate nu stiati ca exista.

 Inteligenta artificiala (AI) revolutioneaza modul in care lucram si traim. Cu ajutorul uneltelor AI, afacerile pot automatiza sarcinile, im...