Translate

Monday, October 08, 2012

Google va emite carti de credit si intra pe piata acordarii de imprumuturi pentru AdWords


Google intra in afaceri cu credite incercand de a folosi rezervele uriase de lichiditate pentru a-si sustine operatiunile cheie de cautare pe internet. Astfel, Google va oferi clientilor credit intre 200 de dolari si 100.000 de dolari pe luna pentru a plati folosirea Adwords, serviciu prin care sunt plasate mesaje langa rezultatele cautarilor online. Incasarile din Adwords au constituit cea mai mare parte a veniturilor de 37 de miliarde de dolari din publicitate raportate de Google in 2011.

O nouă aplicaţie compatibilă cu smartphone-urile cu sisteme de operare Android, poate "fura virtual" din casa ta, prin declanşarea automată a camerei foto şi transmiterea fotografiilor hoţilor. Aplicaţia "PlaceRaider" poate construi un model 3D al casei tale cu ajutorul căruia hackerii iţi pot inspecta camerele, evalua bunurile sau mai simplu spus te vor spiona.

Odată ce aplicaţia este instalată, pozele se fac automat în momentul în care condiţiile permit acest lucru iar programul poate reconstrui aceste imagini în dimensiune 3D.
Place Raider va rula silenţios, înregistrând timpul, locaţia şi orientarea cu ajutorul senzorilor smartphone-ului. Aplicaţia va şterge pozele neclare sau întunecate.
Hackerii pot astfel fura virtual datele de identificare ale persoanelor dar şi documente financiare.

Sunt primii pasi ai Google prin care usor usor te vor inrobi de tot, o sa fure tot ce ai prin casa si prin conturi si o sa te mai fure si pe datorie …Si va trebui sa le platesti pentru ca nu mai ai scapare, nu ai unde sa fugi nicaieri pentru ca peste 10 ani va mai inchipuiti viata fara serviciile Google?


No comments:

10 unelte de inteligenta artificiala AI despre care poate nu stiati ca exista.

 Inteligenta artificiala (AI) revolutioneaza modul in care lucram si traim. Cu ajutorul uneltelor AI, afacerile pot automatiza sarcinile, im...