Translate

Tuesday, December 12, 2006

Aplicatii romanesti pentru mobile.

Tinerii entuziasti din Romania ( poate sprijiniti si de cativa antreprenori externi) s-au apucat de facut aplicatii pentru mobile. Deocamdata operatorii de la noi nu prea ii baga in seama si ii lasa sa se joace. In momentul in care vor fi mai multi si cu mai multe aplicatii si idei bune ..cine stie s-ar putea sa-i sperie sau sa incerce sa-i motiveze si financiar
Am testat si eu cateva si sincer sa fiu unele sunt ok altele sunt doar incercari timide ... Oricum ma bucur ca au inceput sa faca ceva si mi-ar placea sa apara cat mai multi cu cat mai multe aplicatii.
Daca mai stiti astfel de linkuri va rog sa mi le spuneti si mie. Pana acum e bine ca sunt free ( mult spus fiindca actualizarile le platesti operatorilor cand faci download-ul prin gprs )

http://www.urbee.ro/ ( pentru a fi la curent cu ultimele evenimente din Bucuresti ai la dispozitie un calendar similar celui de pe telefonul mobil cu evenimentele saptamanii curente , listare pe zile de evenimente structurate pe categorii , Sincronizare automata cu ultimele evenimente )

http://www.where2.ro/index.html ( Where2 Gaseste, Where2 Evenimente, Where2 Jocuri- aplicatii cu ajutorul carora poti afla informatii despre Localuri - Cafenele, Restaurante, Pizza, Fast-Food si Baruri, Cumparaturi , Auto, Concert, Teatru, Party, Business, Opera si Diverse...)

http://www.ghidmobil.com/ pune la dispozitie : Ghidul transportului Bucurestean , Principalele schimbari din noul cod rutier , Poezii de Mihai Eminescu pe mobil , 20 din cele mai importante colinde sau pentru liceeni si studenti copiuta pe mobil

http://www.mfun.ro/ - De exemplu cei de la MFun au hotarat ca modelul de business este advertising based si propun o serie de aplicatii: Mobile Horoscop, Calorie Master 2.0, Mobile Cinema Mobile News Mobile Ghid TV. Lista de vinuri Gift Finder 2.0 .Aplicatiile permit updateuri zilnice sau saptamanale sau sunt baze de date preincarcate care te ajuta fie sa gasesti un cadou sau un vin potrivit .

1 comment:

Anonymous said...

Sarut mana pentru link. De where2 chiar nu stiam

10 unelte de inteligenta artificiala AI despre care poate nu stiati ca exista.

 Inteligenta artificiala (AI) revolutioneaza modul in care lucram si traim. Cu ajutorul uneltelor AI, afacerile pot automatiza sarcinile, im...