Translate

Monday, January 12, 2009

Telefoanele mobile in topul importurilor !

Zilele astea am intrat in panica cand am vazut ca euro trece de 43000 pe piata interbancara. Sper sa o ia la vale ca daca nu, o incurcam cu totii. In afara de faptul ca abonamentele la telefonie mobila vor sari si ne vor arde pe toti la buzunare, pretul la toate celelalte vor urma acelasi trend, alimentele urmand sa sara cu peste 20%.
Telefoanele mobile ocupa locul 5 in topul produselor importate de Romania si adauga puternic la deficitul extern. Potrivit datelor, Institutului Roman de Statistica pe primele locuri la importuri sunt uleiurile petroliere, gazul natural si medicamentele, pe locul cinci situandu-se telefoanele mobile cu importuri in valaore de 615 milioane de euro.
Benzina am redus-o ca nu mai merita sa iesi din casa pe frigul asta, gazul deja ni l-au taiat rusii, medicamentele nu ne mai trebuie ca si asa murim cu totii asa ca va rog nu va mai luati i-Phone-uri si HTC -uri , Nokii scuturate, Omnia sau alte High end-uri ca ne ducem naibii !

No comments:

10 unelte de inteligenta artificiala AI despre care poate nu stiati ca exista.

 Inteligenta artificiala (AI) revolutioneaza modul in care lucram si traim. Cu ajutorul uneltelor AI, afacerile pot automatiza sarcinile, im...