Translate

Wednesday, February 03, 2010

Inventie exceptionala White Goat- aparat pentru hartia igienica

Natia care ma fascineaza mereu cu inventivitatea lor, japonezii, au lansat una dintre cele mai tari chestii de pana acum. Inventia este numai buna pentru a scapa de maculatura nefolositoare. Aparatura toacă hartia folosită in birouri, o amesteca cu apa, o transforma într-o pasta pe care o usuca, iar in final rezultă suluri speciale de hartie igienica pentru toalete. Producătorii aparaturii „White Goat" estimează că aceasta va fi vândută la un pret pe langa 72.000 de euro. Ei recunosc ca nu toata lumea isi permite de aceea recomanda inventia in special marilor companii. La cat de conectati sunt ei ar putea ca in momentul in care un proiect e terminat si este deja facut hartie igienica sa te anunte prin sms si sa ti se rezerve automat o toaleta!

Desi sunt multi oameni carora le-ar face o placere deosebita sa traga odata cu apa si munca lor de-o saptamana totusi ceea ce nu stiu japonezii e ca noi nu avem nevoie de asa ceva. De ce? Pentru ca la romani nu exista rahat! Tot rahatul se mananca! :)

No comments:

10 unelte de inteligenta artificiala AI despre care poate nu stiati ca exista.

 Inteligenta artificiala (AI) revolutioneaza modul in care lucram si traim. Cu ajutorul uneltelor AI, afacerile pot automatiza sarcinile, im...