Translate

Wednesday, February 06, 2008

Mobile World Congress incepand -11- 14 februarie 2008 in Barcelona




Pentru mine ziua de 14 februarie de cum 2 ani a insemnat nu Ziua indragostitilor ci experienta pe care am avut-o la Congresul 3Gsm de la Barcelona.


Atunci am vazut ce inseamna profesionismul companiilor implicate in lumea telefoniei mobile si ce forte puternice imping inainte aceasta industrie. Showul cunoscut pana acum sub numele de 3GSM devine Mobile World Congress incepand cu 11 februarie 2008. Mobile World Congress debuteaza luni, in data de 11 februarie, dar practic desi Sony Ericsson prezinta inca de duminica un show destinat presei. In 2008 ii vom vedea pe cei de la LG participand la show, cu noi terminale, in vreme ce Motorola ne-a promis un nou handset multimedia, iar Samsung pregateste un cameraphone high-end.Nokia va avea evident un cuvant greu de spus, cu a sa platforma S60, acum cu suport pentru interfata touch. Exista si zvonuri, conform carora vom asista la materializarea colaborarii dintre Kodak si Motorola, sub forma unui terminal dotat cu o camera de 5 megapixeli.



Pentru aceasta editie din 2008 participantii au acces la Mobile Guide - un soft indispensabil pentru cei care ajung la Mobile World Congress. Adus de cei de la GSMA si Tellabs si dezvoltat de Relish- Mobile Guide ofera numeroase unelte pentru o saptamana de succes. Iti poti pune in Bookmark sesiunile importante ale Congresului si iti poti seta alerte pentru fiecare eveniment. Poti cauta direct pe mobil companiile sau facilitatile din cadrul Congresului si Mobile Guide iti arata pe harta drumul catre standul dorit. Ai acolo toate datele de contact necesare sau poti gasi foarte simplu cele mai bune locatii de divertisment din Barcelona.



Mai avem putin si dezvoltam si noi aceleasi facilitati pentru expozitiile noastre. Va asteptam la CERF...

No comments:

10 unelte de inteligenta artificiala AI despre care poate nu stiati ca exista.

 Inteligenta artificiala (AI) revolutioneaza modul in care lucram si traim. Cu ajutorul uneltelor AI, afacerile pot automatiza sarcinile, im...