Translate

Tuesday, September 15, 2009

Nec, Casio si Hitachi se reunesc pentru a produce impreuna telefoane mobile.

Producatorii japonezi NEC, Casio Computer si Hitachi au anuntat ca intentioneaza sa combine operatiunile lor de producere a dispozitivelor mobile pana in aprilie 2010 .
Noua companie va fi detinuta in proportie de 66% de catre NEC, 17,34% de catre Casio si 16,66% de catre Hitachi. Cele trei companii vor imparti tehnologia lor si resursele pentru a reduce costurile de dezvoltare si productie. Cu imaginatia si tehnologia japonezilor, cu tenacitatea lor si cu strategia prin care Toyota a reusit sa se impuna pe piata internationala in fata masinilor americane, cu siguranta vom asista la o lupta acerba si la un concurent serios pentru Nokia, Apple, Samsung, Sony Ericsson, Rim, Htc sau alte companii mult mai cunoscute in Europa...Asteptam sa vedem cum vor aborda aceasta industrie care pana la urma eu o simt apartinand prin definitie japonezilor. Pana acum nu prea au reusit sa sparga zidul european sau american deoarece japonezii folosesc o tehnologie diferita de cea utilizata in SUA si Europa. De asemenea, datorita culturii total diferite, mobilele din Japonia au tendinta sa includa anumite caracteristici care nu sunt atat de interesante pentru alte tari. Brandurile Pokemon - Hello Kitty - Doraemon - Sazae-san , Astroboy - Totoro - Godzilla sau Pikachu pot contribui din plin la invazia japoneza in Europa si in lume in industria mobila pentru ca utilizatorii si cumparatorii de maine ale acestor dispozititve au crescut si respirat cu aceste personaje.

No comments:

10 unelte de inteligenta artificiala AI despre care poate nu stiati ca exista.

 Inteligenta artificiala (AI) revolutioneaza modul in care lucram si traim. Cu ajutorul uneltelor AI, afacerile pot automatiza sarcinile, im...