O noua aplicatie Google Wave - centru comunicational

Google ofera de miercuri spre testare catre 100.000 de persoane aplicatia Wave, o solutie unificata de comunicare ce combina e-mailul, serviciile de mesagerie instant si retelele de socializare.

Google prezinta proiectul Wave ca fiind o revolutie in domeniul comunicarii si spune ca daca e-mail-ul ar fi fost inventat azi, ar fi aratat exact ca Wave.

Google vrea practic sa reuneasca in aceeasi interfata mai multe forme de comunicare pe care le amesteca construind o unealta eficace de comunicare.

Aplicatia se bazeaza pe crearea de instante prin care utlizatorii pot comunica punand in comun content-ul.

Wave e practic un fel de "Inbox" universal unde mail-urile, pozele, clipurile video, hartile, SMS-urile si chiar conversatiile de voce devin "obiecte" ce pot fi puse la comun si manipulate in variate moduri, in timp real de catre un grup conectat. Daca un utilizator incarca spre exemplu o poza sau un clip video, ceilalti membri ai grupului vad asta in timp real, pot edita si pot comenta instantaneu.

Comments

Popular posts from this blog

Kilo, Mega, Giga, Tera, Peta, Exa, Yetta...si viata eterna...

Nume de retele wireless haioase...Publicitatea la indemana tuturor.

Sonerii Gratuite- Free Ringtones, Free Screensavers, Free Wallpapers, Advertised - Free Mobile Games, Aplicatii, Jocuri Free