Ia suta de mii de euro de la Vodafone ! Premii in valoare de 1 milion de Euro!Dezvoltatorii si olimpicii nostri au posibilitatea sa castige bani frumosi din dezvoltarea de aplicatii pentru mobile.

Vodafone vrea sa impulsioneze dezvoltarea de aplicatii pentru mobil (widgets) si organizeaza un concurs cu premii incredibile. ( deocamdata e anuntat in UK)

3 membrii ai juriului din fiecare filiala a Vodafone va alege 3 castigatori a cate €10,000, €15,000 and €25,000. Apoi, pana la sfarsit vor mai fi 24 de castigatori care vor fi anuntati pana in 15 Aprilie 2010.

Apoi vor fi 2 concursuri la care aplicatiile pentru telefon vor fi (8 tari participante) vor fi supuse pentru votul public din care se va face un top al aplicatiilor. Votarea va fi inchisa pe 14 Mai 2010.

Locul 2 cel mai votat va castiga €25,000, si aplicatia cea mai votata va castiga inca €75,000.

Castigatorul va fi anuntat in mai 2010 . Mai multe detalii aici

Intrebarea retorica este : Stiti cat va castiga Vodafone din aceste aplicatii daca da premii de un milion de Euro si probabil mai cheltuie niste milioane in campania de promovare ?

de cel putin 30-40 de ori mai mult.

Comments

Popular posts from this blog

Kilo, Mega, Giga, Tera, Peta, Exa, Yetta...si viata eterna...

Nume de retele wireless haioase...Publicitatea la indemana tuturor.

Sonerii Gratuite- Free Ringtones, Free Screensavers, Free Wallpapers, Advertised - Free Mobile Games, Aplicatii, Jocuri Free