Translate

Tuesday, October 06, 2009

Interes mare pentru e-mail pe mobil si dezvoltare de soft pentru mobile

In timp ce Microsoft a anuntat recent ca a blocat accesul la mii de conturi ale serviciului de web e-mail Hotmail din cauza unui atac de phishing iata ca gigantul nu s-a speriat prea tare si a lansat noul sistem de operare pentru telefoanele mobile, Windows Mobile 6.5 care va integra si serviciul de e-mail mobil. Lansarea vrea sa elimine cat de cat avansul Apple şi Google în cursa pentru supremaţia pe piaţa de software pentru telefoane.

De altfel ideea cu mailul mobil e la moda atata vreme cat si IBM lansează un serviciu de e-mail pentru companii bazat pe platformă web, intrând astfel în competiţie cu Google Apps. Si acest serviciu a suferit de asemenea recent mai multe întreruperi.

Iata ca si Romania se dezvolta in aceeasi directie. Vodafone Romania a anuntat recent lansarea unei noi solutii de e-mail mobil, Vodafone E-mail Plus.

Cu Vodafone E-mail Plus, utilizatorii pot accesa atat contul de e-mail al companiei, cat si contul personal de Gmail, Hotmail sau Yahoo. Vodafone E-mail Plus ofera avantajele tehnologiei push e-mail, mesajele din Inbox fiind trimise automat, in timp real, pe telefonul mobil, fara a fi nevoie de sincronizare prealabila cu computerul. In plus, noua solutie este usor de configurat pe telefonul mobil si nu necesita un server de e-mail sau alte investitii suplimentare in infrastructura.

Clientii isi pot accesa cu usurinta e-mailul, agenda si calendarul si se pot conecta la Internet, oriunde si oricand, direct de pe telefonul mobil.

Vodafone E-mail Plus este disponibila clientilor la un tarif lunar de 6 Euro (fara TVA), ce include 200 MB trafic de date national - 100 MB pentru e-mail si 100 MB pentru navigare pe Internet. Traficul suplimentar este taxat cu 0,2 Euro / MB.

No comments:

10 unelte de inteligenta artificiala AI despre care poate nu stiati ca exista.

 Inteligenta artificiala (AI) revolutioneaza modul in care lucram si traim. Cu ajutorul uneltelor AI, afacerile pot automatiza sarcinile, im...