Translate

Tuesday, December 22, 2009

Cosmote lanseaza portalul web'n'walk pentru internetul mobil

COSMOTE România lansează “web’n’walk”, un portal mobil complet, cu o selecţie bogată de conţinut şi care oferă access nelimitat la internet pe mobil. “web’n’walk” transferă experienţa utilizării Internetului pe telefonul mobil.

“web’n’walk” funcţionează cu o versiune adaptată a Opera Mini şi este disponibil pe infrastructura existenta GPRS. Utilizatorii trebuie doar să aibă un telefon compatibil şi să işi activeze serviciul. În prezent, serviciul este compatibil cu peste 50 de modele de telefoane din portofoliul COSMOTE.

mai multe detalii pe http://www.webnwalk.ro/

“web’n’walk” este disponibil prin intermediul a doua tipuri de abonament: zilnic şi lunar. Pentru fiecare zi calendaristică de utilizare, clienţii vor plăti 0,49 Euro (fără TVA). Abonamentul lunar costă 2,99 Euro (fără TVA). Ambele opţiuni oferă navigare nelimitată pe telefonul mobil.

„web’n’walk” este primul produs COSMOTE România adaptat din portofoliul T-Mobile şi este rezultatul sinergiilor comerciale existente între Grupul COSMOTE şi Deutsche Telekom. T-Mobile a fost primul operator din Europa care a introdus Internet nelimitat pe telefonul mobil.

1 comment:

Anonymous said...

Felicitari! Pagina de prezentare arata ff bine. Ma astept ca si portalul sa fie la inaltime. O sa testez negresit cat de curand.

10 unelte de inteligenta artificiala AI despre care poate nu stiati ca exista.

 Inteligenta artificiala (AI) revolutioneaza modul in care lucram si traim. Cu ajutorul uneltelor AI, afacerile pot automatiza sarcinile, im...