Translate

Tuesday, December 08, 2009

Internetul ieftin si aplicatiile gratuite vor impinge lumea inainte.

Internetul ieftin si aplicatiile gratuite dezvoltate de gigantii internetului vor schimba lumea. Daca pana acum lumea se dezvolta destul de rapid datorita progresului tehnologic de acum inainte se va dezvolta cu viteza ultramarita datorita progresului informational. Punerea in comun a informatiilor vitale, a benchmark-urilor si a bazelor de date interconectate cu acces rapid si facil va propulsa exponential dezvoltarea societatii. Sper sa nu o luam razna si la un moment dat din cauza dependentei de tehnologie sa nu deraiem si sa avem parte de o apocalipsa ca in filmul 2012.

1. Google a lansat o aplicatie vizuala care permite cautarea pe internet pornind de la fotografii facute cu telefoanele mobile ce dispun de sistemul Android. Daca utilizatorul fotografiaza un tablou, poate afla cu aceasta aplicatie cine l-a pictat, de la poza unui produs se pot afla cronici despre el, iar fotografiind un magazin poti afla informatii despre firma.
Spre exemplu, daca faci poza unei cladiri cunoscute, poti afla date despre ea, daca pozezi sigla unei firme poti sa-i afli istoria pe internet, iar daca faci poza unui DVD poti citi cronici despre filmul de pe el si la fel poti afla informatii despre diverse produse.

2. RCS RDS ofera acum internet pe mobil si in Bucuresti, ca si in orasele in care a fost lansat pana acum. Digi Net Mobil este disponibil pe PC-uri (prin modem USB) si pe telefoanele mobile, astfel:

* in abonamente cu preturi speciale, pentru abonatii altor servicii RCS & RDS:

* cu 0 lei - pentru abonatii Fiberlink 2 sau Cablelink 2 (internet de pana la 100 Mbps)

* cu 10 lei (inclusiv TVA) - pentru abonatii Fiberlink 1 sau Cablelink 1 (internet de pana la 50 Mbps) si pentru abonatii serviciilor de televiziune prin cablu sau prin satelit Digi TV

* cu tarife per trafic de 0,1 euro/1 MB pentru clientii Digi Mobil (telefonie mobila) cu abonament de 0 euro

* in abonamente de 15 lei (inclusiv TVA) pentru abonatii exclusiv la Digi Net Mobil

O data cu extinderea serviciului de internet mobil de 7,2 Mbps, RCS&RDS a lansat o oferta speciala abonatilor la telefonia mobila de 2 euro, care pana acum dispuneau de tarif per trafic de 0,05 euro/1 Mb.

No comments:

10 unelte de inteligenta artificiala AI despre care poate nu stiati ca exista.

 Inteligenta artificiala (AI) revolutioneaza modul in care lucram si traim. Cu ajutorul uneltelor AI, afacerile pot automatiza sarcinile, im...