Translate

Friday, March 27, 2009

Date despre internetul mobil din Romania

Orange, Vodafone si Zapp - operatorii locali de telefonie mobila care ofera servicii de internet mobil de mare viteza, aveau impreuna, in luna ianuarie a acestui an, aproximativ 288.000 de clienti pentru serviciile de date, potrivit unui studiu publicat miercuri de Comisia Europeana.
Cifra reprezinta exclusiv clientii celor trei operatori care au incheiat abonamente de date mobile, prin carduri de date sau modemuri 3G sau EV-DO.
Numarul de 280.000 de utilizatori nu include clientii care au un telefon mobil 3G si isi activeaza serviciile de internet pe mobil.

La finele lui 2008 Orange a anuntat un numar total de 1,6 milioane de utilizatori de servicii de internet (3G si EDGE), in timp ce Vodafone avea 1,1 milioane de clienti pe internet (3G). Orange si Vodafone anunta, astfel, doar numarul total de utilizatori de servicii de date, care ii include si pe utilizatorii de carduri internet si pe cei care acceseaza internetul doar de pe mobil.

No comments:

10 unelte de inteligenta artificiala AI despre care poate nu stiati ca exista.

 Inteligenta artificiala (AI) revolutioneaza modul in care lucram si traim. Cu ajutorul uneltelor AI, afacerile pot automatiza sarcinile, im...