Translate

Friday, March 27, 2009

Telenovele pe mobil

Mediafax si Orange lansează, în parteneriat cu Elicom şi Media Sat prima telenovelă din România care apare inaintea difuzarii la TV. Pana acum Mediafax a mai furnizat si alte telenovele si seriale(Regina,Lacrimi de iubire, Bune şi nebune, La Bloc , La Servici etc) in portalurile Orange World si Vodafone live! iar acum vine cu "Amanda O" disponibilă exclusiv în Orange World, începând din 30 martie.

"Amanda O", o telenovelă cu Natalia Oreiro în rolul titular, va fi difuzată, pentru prima dată în Europa, pe trei platforme diferite: televiziune, telefonie mobilă şi Internet. În timp ce marea premieră a telenovelei va avea loc Acasă pe 5 aprilie, "Amanda O" vine în Orange World de luni, 30 martie, şi din aceeaşi zi pe Internet, pe site-ul www.acasatv.ro

Clienţii Orange pot vizualiza sau descărca, în fiecare zi, de lună până vineri, trei mobisoade noi, furnizate de Mediafax Mobile Services. Acestea sunt disponibile în site-ul "Amanda O" din portalul pentru mobil Orange World, alături de fotografii cu vedeta Natalia Oreiro, sinopsisurile episoadelor, screensavere, tonuri de apel, tonuri de aşteptare şi fragmente video amuzante din timpul filmărilor.
Tariful per vizualizare a unui mobisod este de 0,22 euro cu TVA inclus, iar tariful per descărcare - de 0,58 euro)

Site-ul din Orange World se va actualiza timp de 19 săptămâni cu trei fragmente noi din "Amanda O" în fiecare zi, de luni până vineri, la orele 12.00, 15.00 şi 19.00. Fiecare episod are o durată de circa trei minute.

No comments:

10 unelte de inteligenta artificiala AI despre care poate nu stiati ca exista.

 Inteligenta artificiala (AI) revolutioneaza modul in care lucram si traim. Cu ajutorul uneltelor AI, afacerile pot automatiza sarcinile, im...