Translate

Thursday, March 12, 2009

Google Voice - gigantul de pe piata de telefonie mobila

Google a lansat serviciul Voice intarindu-si pozitia pe piata serviciilor de telefonie mobila . Serviciul ofera utilizatorilor un numar pe care pot fi transferate toate apelurile telefonice - de acasa, de la birou sau de la telefonul mobil.Clientii primesc si un cont de mesagerie vocala, pe care pot fi stocate mesajele primite. Apelurile locale sunt gratuite, dar pentru convorbirile internationale este necesara crearea unui cont Google Checkout. Serviciul permite astfel clientilor sa efectueze convorbiri telefonice internationale la preturi mici si se bazeaza pe tehnologia companiei GrandCentral. Google Voice permite, de asemenea, convertirea mesajelor telefonice in mesaje text, care pot fi redirectionate via e-mail sau sms.

Skype ofera gratuit convorbiri nationale si internationale pentru convorbirile efectuate de la un computer la altul, dar taxeaza apelurile primite de pe telefoane clasice sau mobile.

No comments:

10 unelte de inteligenta artificiala AI despre care poate nu stiati ca exista.

 Inteligenta artificiala (AI) revolutioneaza modul in care lucram si traim. Cu ajutorul uneltelor AI, afacerile pot automatiza sarcinile, im...