Google Voice - gigantul de pe piata de telefonie mobila

Google a lansat serviciul Voice intarindu-si pozitia pe piata serviciilor de telefonie mobila . Serviciul ofera utilizatorilor un numar pe care pot fi transferate toate apelurile telefonice - de acasa, de la birou sau de la telefonul mobil.Clientii primesc si un cont de mesagerie vocala, pe care pot fi stocate mesajele primite. Apelurile locale sunt gratuite, dar pentru convorbirile internationale este necesara crearea unui cont Google Checkout. Serviciul permite astfel clientilor sa efectueze convorbiri telefonice internationale la preturi mici si se bazeaza pe tehnologia companiei GrandCentral. Google Voice permite, de asemenea, convertirea mesajelor telefonice in mesaje text, care pot fi redirectionate via e-mail sau sms.

Skype ofera gratuit convorbiri nationale si internationale pentru convorbirile efectuate de la un computer la altul, dar taxeaza apelurile primite de pe telefoane clasice sau mobile.

Comments

Popular posts from this blog

Kilo, Mega, Giga, Tera, Peta, Exa, Yetta...si viata eterna...

Nume de retele wireless haioase...Publicitatea la indemana tuturor.

Sonerii Gratuite- Free Ringtones, Free Screensavers, Free Wallpapers, Advertised - Free Mobile Games, Aplicatii, Jocuri Free