Translate

Wednesday, March 18, 2009

Televiziunile de stiri live pe mobil incep sa emita gratis.

Postul de stiri France 24 poate fi urmarit live de majoritatea celor care au un telefon mobil. Compania care detine canalul a decis ca serviciul sa fie gratuit, dar pastreaza taxa pentru vizionarea de pe PC.
Compania Media France Television a anuntat lansarea unor aplicatii pentru o gama larga de telefoane mobile, aplicatii prin care utilizatorii sa poata urmari principalul canal de stiri al trustului - France 24. Aplicatia pentru mobile permite accesul la toate cele trei versiuni ale postului TV, tuturor celor care au un telefon cu sistemele de operare Symbian, Windows Mobile sau iPhone OS X.

Atentie mare la cuvantul gratuit ! Un britanic a primit o factura la conexiunea de date 3G de aproximativ 22.000 de lire sterline dupa ce a descarcat programe TV in timp ce se afla in vacanta, folosind serviciile in roaming. El a presupus gresit ca daca plateste 25 de lire pe luna abonament de date traficul nelimitat va include si filmele descarcate in roaming.

No comments:

10 unelte de inteligenta artificiala AI despre care poate nu stiati ca exista.

 Inteligenta artificiala (AI) revolutioneaza modul in care lucram si traim. Cu ajutorul uneltelor AI, afacerile pot automatiza sarcinile, im...