Android, terminale inteligente pentru utilizatori inteligenti.

T-Mobile a lansat al doilea dizpozitiv mobil care ruleaza platforma Google Android, telefon pe care sunt convins ca o sa-l vedem foarte curand si in Romania. Telefonul se numeste myTouch 3G sports, are un touchscreen se 8,89 cm ai o camera foto de 3,5 megapixeli cu un card de memorie pre-instalat de 4GB. Terminalul va concura nume grele: iPhone 3G S proaspat lansat de Apple sau Palm Pre, brand deja super cunoscut iubitorilor de gadgeturi.
Pe ce se bazeaza de fapt lansarea acestor terminale? Pe faptul ca veniturile generate de serviciile conexe celor de voce, cu focus pe cele de internet mobil care vor creste cu 80%, la 0,8 miliarde de dolari, in 2014, in timp ce rata medie de avans a pietei va fi sub 5%.
Concurenta nu se face numai la nivel de terminale si servicii clasice de voce si date ci operatorii doresc sa intre agresiv pe piata serviciilor multi-play iar aceste device-uri inteligente sunt perfecte pentru atragerea de noi clienti.

Comments

Popular posts from this blog

Kilo, Mega, Giga, Tera, Peta, Exa, Yetta...si viata eterna...

Nume de retele wireless haioase...Publicitatea la indemana tuturor.

Sonerii Gratuite- Free Ringtones, Free Screensavers, Free Wallpapers, Advertised - Free Mobile Games, Aplicatii, Jocuri Free