Ultima ora. Ultimele posturi

Cristi Popescu

Thursday, June 04, 2009

Ziarul Financiar ( ZF) si Sims 3 de la EA Games pentru I-Phone

Datorita succesului iPhone si comoditatii in navigarea pe internet direct de pe telefon, apar aplicatii si jocuri noi , dezvoltatorii fiind foarte activi pe acest segment.

1. MediaPro Interactiv a lansat pentru iPhone o aplicatie Ziarul Financiar. Acesta a fost pe primul loc in categoria News de pe iTunes. Aplicatia numita Ziarul Financiar este accesibila prin intermediul magazinului online iTunes sau prin App Store-ul de pe telefon sau iPod. Serviciul preia, in timp real, headline-urile din urmatoarele categorii ale ZF: ZF 24, ZF Burse, ZF Business International, ZF Eveniment, ZF Opinii si ZF Profesii.

Ziarul Financiar este primul dintr-o serie de aplicatii speciale pentru iPhone pe care le dezvolta Mediapro Interactiv si care va cuprinde noi servicii in zona de business, precum si jocuri.

2. EA Mobile a lansat jocul de strategie The Sims 3 pentru iPhone si telefoane mobile. Jocul este dezvoltat de aceeasi echipa care se mandreste cu recentele realizari precum Anytime Pool si X-Men de la Origini: Wolverine™.
Pentru telefoanele mobile performante, grafica jocului este 2D isometric.

The Sims 3 este disponibil pentru telefoanele mobile si spre descarcare de pe Vodafone Live si Orange World incepand cu 2 iunie, in timp ce versiunile pentru iPhone si iPod Touch vor fi disponibile pe AppStore la aceeaai data.

1 comment:

Jocuri Consola said...

pe mine nu ma prea atrag jocurile pentru telefon. In afara de zuma nu ma joc nimic

AR pentru Cupa Mondiala a cluburilor Qatar 2019

Qatar Airways a lansat o experiență de realitate augmentata (AR) care le oferă clienților șansa de a juca fotbal acolo unde li se cere „Bl...