Translate

Friday, November 24, 2006

MySpace pentru Mobile!

Nu va fi in nici un caz MySpace Lite.

Jean-Paul Sanchez de la MySpace a spus ca in curand circa 130 de milioane de useri vor avea acces pe mobil la serviciile MySpace. Mai multe detalii vor veni pe masura ce siturile din diferite tari vor fi lansate care vor fi lansate si cu versiunea pentru mobile.

Siturile din UK, Germania si Franta sunt deja operationale si se pare ca urmeaza Italia si Spania care se vor alinia la linia MySpace.

Prioritatea mea este sa il fac pe My Space mobil-ceea ce ii va permite oricarui user sa aiba acces la serviciile siteului la orice ora , oriunde si oricand ”
Cautam mai multe solutii wap based sau orice altfel de tehnologie depinzand de diferitele puncte de distributie sau de parteneri. Ambitia noastra este de a aduce MySpace Mobileur pe orice fel de terminal posibil prin oricate puncte de distributie posibile.
Asta include si portalurile operatorilor de genul Vodafone Live! sau Orange World Portal. Deocamdata nu se discuta de partile comerciale asa ca nu ii intereseaza oportunatitile financiare dar probabil modelul de business va fi unul advertising based depinzand de dinamica pietelor. Insa nu sunt excluse subscriptiile sau servicii bazate pe reclama.

No comments:

10 unelte de inteligenta artificiala AI despre care poate nu stiati ca exista.

 Inteligenta artificiala (AI) revolutioneaza modul in care lucram si traim. Cu ajutorul uneltelor AI, afacerile pot automatiza sarcinile, im...