Translate

Thursday, November 02, 2006

You Tube va intra pe zona de mobile in 2007

Reuters sustine ca You Tube detinut acum de Google ar putea lansa in 2007 un serviciu similar pentru telefoania mobila serviciu bazat pe schimburile online de clipuri video
Directorul general şi co-fondatorul YouTube, Chad Hurley sustine că furnizarea de servicii video pe telefoanele mobile reprezintă o oportunitate cheie de dezvoltare pentru companie.
"Anul viitor sperăm să avem un serviciu disponibil pe dispozitivele mobile, întrucât această piaţă va creşte enorm de mult", a afirmat Hurley.
YouTube a lansat, în mai, serviciul YouTube To Go, care permite utilizatorilor să încarce clipuri video direct de pe telefoanele mobile pe site-ul web. Multe dintre clipurile vizionate în prezent pe YouTube au fost realizate de amatori, cu telefoanele mobile.
Noul serviciu mobil ar putea permite utilizatorilor să efectueze transferuri de clipuri video cu alţi membrii ai comunităţii YouTube direct prin intermediul dispozitivelor mobile.
Utilizatorii YouTube pot să încarce şi să publice pe Internet videoclipuri din colecţiile proprii, dar compania a intrat în conflict cu mai multe case de înregistrări şi televiziuni, pentru difuzarea de conţinut media protejat de copyright, fără consimţământul lor.

No comments:

10 unelte de inteligenta artificiala AI despre care poate nu stiati ca exista.

 Inteligenta artificiala (AI) revolutioneaza modul in care lucram si traim. Cu ajutorul uneltelor AI, afacerile pot automatiza sarcinile, im...