Translate

Thursday, November 30, 2006

Toti se indreapta catre TV Mobile

Operatorii de telefonie mobilă speră că veniturile adiţionale generate de serviciile de televiziune pe telefonul mobil, estimate la 5-10 euro lunar pentru fiecare abonat, vor compensa scăderea încasărilor din serviciile de voce.
Nokia a anuntat ca va oferi in 2007 în India, un serviciu pilot de televiziune pe telefonul mobil, în colaborare cu postul de stat Doordarshan avand la baza tehnologia DVB-H (digital video broadcasting handheld).
"În timpul proiectului pilot, Doordarshan va testa calitatea de recepţie a programelor, şi va explora numeroasele opţiuni disponibile (...) precum publicitatea şi serviciile interactive", potrivit Nokia.
Compania BitTorrent, creatoare a unuia dintre cele mai populare programe de schimb de fişiere pe internet, a încheiat un parteneriat cu unele dintre cele mai mari studiouri cinematografice şi de televiziune, pentru descărcare online legală de filme şi emisiuni televizate. Acordul a fost încheiat între BitTorrent şi studiourile Paramount (grupul Viacom), 20th Century Fox (grupul News Corp.), canalele MTV, Palm Pictures şi reţeaua Starz Media.
În urma acestui acord, BitTorrent va oferi contra cost pe site-ul său de internet seriale şi filme, în general în aceeaşi zi cu lansarea acestora pe DVD, protejate contra copierii ilegale: filmele vor putea fi vizionate doar pe computer sau laptop, dar nu vor putea fi copiate pe DVD.

Cat credeti ca mai dureaza ca BitTorrent sa anunte ca vrea sa intre si pe mobil?

În mai, BitTorrent încheiase primul acord cu un mare studio cinematografic, Warner, şi de atunci a vândut peste 200 de filme şi seriale de televiziune produse de Warner.

No comments:

10 unelte de inteligenta artificiala AI despre care poate nu stiati ca exista.

 Inteligenta artificiala (AI) revolutioneaza modul in care lucram si traim. Cu ajutorul uneltelor AI, afacerile pot automatiza sarcinile, im...