Translate

Friday, November 03, 2006

Best games vrea pe mobil.

Best Games, unul dintre cei mai importanti distribuitori de jocuri din Romania, cu unul dintre cele mai complete portaluri de jocuri anunta astazi lansarea serviciului Mobile, http://mobile.bestgames.ro/, jocuri pentru telefonul mobil disponibile in retelele Orange si Vodafone pe baza de comanda SMS .
Din cate vad eu Best games se foloseste de o platforma realizata de Antonio Eram fost angajat la Connex care a apucat sa intre pe piata cu platforma de jocuri www.mobo.ro. Desi oferta de jocuri pe piata e destul de mare ( clienti sa fie!) totusi lui Eram nu-i strica o colaborare cu Teo Paduraru si Robert Coman, nu-i strica contactele si parteneriatele foarte bune pe care le au acestia cu EA , Vivendi Universal etc.
Best Games se lauda ca ofera peste 2500 de jocuri pentru PC si console clientilor sai, disponibile in orice moment in Romania, 300 de jocuri on-line web-based, ce pot fi jucate gratuit si acum si jocuri pentru terminale mobile pentru 3 USD. Utilizatoii primesc pe tel un link de descarcare, pe care il poti accesa numai cu un telefon compatibil WAP. (Activarea serviciului WAP si configurarea telefonului se face GRATUIT, astfel pentru clientii Orange apeland *100#, serviciul Self Care / ramura Servicii iar pentru clientii Vodafone apeland *222.)

3 comments:

Anonymous said...

nu am inteles ce ai dorit sa spui prin "Desi oferta de jocuri pe piata e destul de mare ( clienti sa fie!) totusi lui Eram nu-i strica o colaborare cu Teo Paduraru si Robert Coman, nu-i strica contactele si parteneriatele foarte bune pe care le au acestia cu EA , Vivendi Universal etc."
NETOPIA, compania mea, are deja contracte cu cei mai mari furnizori de aplicatii/jocuri pentru telefonul mobil, printre care se numara si cei mai sus mentionati.
MOBO.ro este o platforma exclusiva pentru content furnizat telefoanelor mobile, construita integral de catre noi si prin care furnizam content atat utilizatorilor operatorilor de telefonie cat si indirect prin intermediul portalelor acestora.
In acest moment portofoliul mobo.ro contine peste 2000 de titluri distincte ordonate pe categorii. Reteaua de parteneriate cuprinde pe langa BestGames si : Computergames, Kappa.ro, Funonline, Rol.ro, gameshop.ro (Best Distribution), doar ca sa mentionez cateva dintre ele.

Cristi Popescu said...

Vroiam sa spun ca desi ai o gramada de jocuri in portofoliu...tot te mai intereseaza sa colaborezi cu detinatorii drepturilor pentru EA...
Desi jocurile sunt pe locul 1 in topul download-ului de servicii in portalul Orange si in Vodafone Live!, totusi ponderea lor (ma refer la ponderea jocurilor oferite de furnizorii romani) cred ca o sa scada fiindca trebuie sa faca loc contentului de afara .
Te felicit pentru oferta bogata si pentru platforma de jocuri. Chiar si pentru proiectele Weblog si siteul de mobile marketing.

Anonymous said...

spre deosebire de altii eu am toate drepturile de difuzare cu contracte de parteneriat semnate.
multumesc pentru urari

10 unelte de inteligenta artificiala AI despre care poate nu stiati ca exista.

 Inteligenta artificiala (AI) revolutioneaza modul in care lucram si traim. Cu ajutorul uneltelor AI, afacerile pot automatiza sarcinile, im...