Translate

Tuesday, September 05, 2006

Cartoon Network Mobile TV

Programele furniyate de postul TV Cartoon Network vor fi disponibile în regim mobil pentru abonaţii Orange din întreaga Europă, în urma unui acord încheiat cu France Telecom, a anunţat Turner Broadcasting System Europe Limited (TBS).

Prin colaborarea cu France Telecom, abonaţii Orange de vor putea să urmărească o selecţie zilnică reactualizată şi localizată, cu programe Cartoon Network de ultimă oră, derulate în ritm alert, prin intermediul telefoanelor mobile personale, în orice loc şi în orice moment doresc.

Deocamdată, acest serviciu va fi disponibil în şapte ţări din Europa, iar în urma acestui acord, alte şase pieţe au opţiunea de a lansa acest serviciu în cursul intervalului 2006/2007.

Fie că este vorba de Johnny Bravo cel cu vorba dulce şi bicepsul uriaş, care le impresionează teribil pe doamne, fie că este vorba de lumea ştiinţifică din Laboratorul lui Dexter, în autobuze, la şcoală, în parcuri sau la birou, oamenii vor zâmbi când îi vor urmări pe telefoanele lor mobile, având libertatea de a se bucura de programe TV de divertisment chiar şi în mişcare!

"Noi, cei de la compania Turner, suntem încântaţi că am încheiat un acord cu Orange pentru a ne lansa serviciile de televiziune mobilă Cartoon Network pe şapte pieţe din Europa, fiind probabil ca alte şase pieţe să ni se alăture ulterior. Cu lumea Cartoon Network, care include programe pentru copii, celebre în întreaga lume, precum "Fetiţele Powerpuff" sau "Nume de cod: K-lanul Năzdrăvanilor Deosebiţi", suntem nerăbdători să binedispunem un nou segment de public, alcătuit din utilizatori Orange, şi să ne îndeplinim rolul în crearea poveştii de succes a serviciilor de televiziune mobilă oferite de Orange!", a spus Phil Lawrie, Vice President Commercial Distribution & Digital Media Sales pentru Turner Broadcasting.

Pentru inceput, Cartoon Network Mobile TV se va lansa pe următoarele platforme de telefonie mobilă Orange Polonia, Orange Romania, Mobistar (Belgia), Orange Slovacia, Orange UK, Optimus (Portugalia), Orange Spania (Amena).

Pieţele cu potenţial de lansare a serviciului sunt Orange Franţa, Orange Olanda, Orange Elvetia, Orange Moldova, MobileCom Iordania si MobiNil, Egipt.

Cartoon Network Mobile TV

Un bloc de 115 minute a fost programat pe diverse feed-uri Cartoon Network. Blocul este down-linked (descărcat prin link) de către operator/ aggregator, convertit într-un format digitalcompatibil şi apoi transmis în reţeaua operatorului. Conţinutul este rulat repetitiv pe parcursulintregii zile, pentru a crea un canal de 24 de ore şi estereactualizat zilnic. Conţinutul este alcătuit integral din programe originale Cartoon Network.

Cartoon Network Mobile TV este disponibil în prezent în Marea Britanie, prin intermediul operatorilor Vodafone, Sky by Mobile, Orange, 3 şi ROK TV. În restul Europei este disponibil prin intermediul operatorilor 3 Ireland, 3 Italy şi TMN Portugal.

Există 17 jocuri Java oferite de Cartoon Network, disponibile prin 70 operatori în întreaga regiune EMEA. Jocurile sunt disponibile pentru handset-uri le compatibile Java, şi au fost create de compania Glu mobile. Există şi aproximativ 180 de wallpaper-uri şi 12 tonuri de sonerie compatibile cu telefoanele imode, WAP şi Java.

No comments:

10 unelte de inteligenta artificiala AI despre care poate nu stiati ca exista.

 Inteligenta artificiala (AI) revolutioneaza modul in care lucram si traim. Cu ajutorul uneltelor AI, afacerile pot automatiza sarcinile, im...